«Συνυπάρχω αντιμετωπίζοντας τον θυμό και την αδικία στο σχολείο και στην οικογένεια» (2ο Γυμνάσιο Γέρακα)

arsiv

Home Category : Εκδηλώσεις

Στο πλαίσιο του προγράμματος Αγωγής Υγείας του σχολείου μας «Σύγκρουση και Συνύπαρξη», πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρό μας τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 με ιδιαίτερη επιτυχία η συνάντηση-ενημέρωση με θέμα: «Συνυπάρχω αντιμετωπίζοντας τον θυμό και την αδικία στο σχολείο και στην οικογένεια». Εισηγήτρια ήταν η υπεύθυνη υλοποίησης του προγράμματος στην Ελλάδα Δρ. Πέλη Γαλίτη.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τη Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Αν. Αττικής, δια της υπευθύνου Αγωγής Υγείας, Δρ. Ανθής Γεωργιάδου, σε συνεργασία με το σχολείο μας.

Continue reading «Συνυπάρχω αντιμετωπίζοντας τον θυμό και την αδικία στο σχολείο και στην οικογένεια» (2ο Γυμνάσιο Γέρακα)

Read More →

Στις 19 Ιανουαρίου 2016 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Γέρακα παρουσιάστηκε εκδήλωση με τίτλο: Ενδυναμώνοντας την οικογένεια και το σχολείο μέσα από την πρακτική της συγχώρησης και Ομιλητές τον Καθηγητή Robert Enright και τη Δρ. Πέλη Γαλίτη-Κυρβασίλη από το Πανεπιστήμιο Wisconsin-Madison, Η.Π.Α.
από τη Ι. Μ. Μεσογαίας & Λαυρεωτικής σε συνεργασία με τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Αν. Αττικής.

Δείτε τα σχετικά ηχητικά ντοκουμέντα εδώ!

Read More →

Tην Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015 στο θέατρο του PIERCE – ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ  πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Comenius Regio 2013-2015 με θέμα:
Ελαττώνω το Θυμό, Αυξάνω τη Συνεργασία μέσα από την Αγωγή στη Συγχώρηση
σε συνεργασία με την Δ/νση Δ.Ε. Β Αθήνας και το International Forgiveness Institute.

Continue reading “Ελαττώνω το Θυμό, Αυξάνω τη Συνεργασία μέσα από την Αγωγή στη Συγχώρηση” (Pierce College)
Read More →

Την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 18:30-20:30 στην Αίθουσα Τελετών της Παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής παρουσιάστηκε εκδήλωση με τίτλο
Ενδυναμώνοντας την οικογένεια και το σχολείο μέσα από την πρακτική της συγχώρησης
και ομιλητές τον καθηγητή Robert Enright και τη Δρ. Πέλη Γαλίτη-Κυρβασίλη από το International Forgiveness Institute Πανεπιστήμιο Wisconsin-Madison, Η.Π.Α.
Δείτε το Video της Εκδήλωσης εδώ!

Δείτε τα σχετικά ηχητικά ντοκουμέντα εδώ!

Read More →

Στα πλαίσια του προγράμματος Αγωγής Υγείας «Σύγκρουση και Συνύπαρξη» οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Γέρακα συζητούν μαζί με την υπεύθυνη του προγράμματος κα Π. Γαλίτη για τη συγχώρηση, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αλλά και τη χαρά που νιώθουν όταν καταφέρνουν να συγχωρούν και να συγχωρούνται.

Read More →
Forgiveness.Gr